Ribarnica 1, Dubrovnik

Tel: +385 20 322 176

Website: http://www.poklisar.com/

Dragi gosti, počašćeni smo Vašim posjetom ovog predivnog grada na Jadranu i našeg obiteljskog restorana. Smješteni smo u samom srcu Staroga grada u Staroj gradskoj luci. Mnogi će reći da je restoran Poklisar uistinu nezaboravno iskustvo. Otvorene terase uz more, mlado i ljubazno osoblje, živa muzika svaku večer (romantični piano) i internacionalna kuhinja bit će samo dio nezaboravih uspomena iz najljepšeg grada na Jadranu, našeg bisera Dubrovnika. Sigurni smo da ćete uživati na našim terasama uz more kušajući tradicionalne dalmatinske recepte!
Nerijetko je mjesto koje posjećuju poznate osobe poput Catherine Zeta Jones i njezin suprug Michael, Roman Abramovich, John Malkovich i njegova obitelj Širok ali nekompliciran jelovnik nudi veliki izbor jela; počevši s maštovitim salatama i laganim jelima koja mogu savršeno ići prije ili s bilo kojim od glavnih jela, savršenih okusa kojih se lako pridržavati. Definitivna preporuka vrijedi i za božanske ražnjiće od jadranskih kozica na rižotu od plemenitog sira i ružmarina i čašu Hrvatskog bijelog vina (otok Korčula, poluotok Pelješac).


Restaurant Poklisar može zadovoljiti svaki džep! U svakodnevnom jelovniku možete naći u najljepša riblja jela pripremljena na tradicionalne recepte, biftek visoke kvalitete, sve vrste predjela, salata i tjestenina ... najbolja pizza u gradu, domaći talijanski sladoled i ukusni kokteli!


Osim ponude nekih od najljepših delicija u regiji, u Poklisaru možete uživati svake večeri uz glazbu uživo (maestro Braco na klaviru). Možete se reći da ovo mjesto zaista donosi vrijednost za uloženi novac!

Preporučeno za Vas