MASTERCHEF ELITA DOLAZI NA DUBROVAČKI BAVARIN

News

Tea Mamut, Ivan Temšić, Robert Predrag Žmire i Gorana Milaković otkrili recepte za koje se gosti diljem Hrvatske doslovno otimaju! 

 

Ususret prvom dubrovačkom street food festivalu Bavarin koji će se održati sljedećeg tjedna, od 13. do 16.10. u Lazaretima, vrijeme je da omastimo brk i zasladimo se delicijama koje potpisuje ekipa vrsnih gastro profesionalaca! Ulovili smo ih taman u pakiranju namirnica za  krajnji jug Lijepe Naše, pa i ne čudi da su ovi veliki majstori vrlo rado podijelili svoje „male tajne“ iz „kužine“! Nije nikakva tajna da nakon uspješnog trogirskog street food festivala Babarol kojeg je posjetilo preko 10 tisuća ljudi, u Dubrovnik na Bavarin stiže jednako izvanredna ekipa vođena fenomenalnom gastronomskom ponudom! Samo najbolje od Zagreba, Splita, Zadra, Bjelovara, Trogira i Dubrovnika pokazatelj je da Dubrovkinje, Dubrovčane i sve one koji se tih dana zateknu u blizini Lazareta očekuje nevjerojatna rapsodija okusa kao da putuju diljem Hrvatske.

Ulaz na Bavarin je podsjetimo besplatan, a za isti vam ne treba ni putovnica, iako garantiramo da će te ovo gastro putovanje pamtiti još dugo!