Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije na predstavljanju u Pragu

News

Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije, Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije i Croatia Airlines, u suradnji s predstavništvom Hrvatske turističke zajednice u Pragu su u srijedu 12. travnja u glavnom gradu Češke održali zajedničko predstavljanje češkim turističkim agentima. Na prezentaciji je sudjelovalo 50 agenata, koje smo upoznali sa cjelokupnom ponudom Dubrovačko-neretvanske županije.

Na prezentaciji je predstavljen ljetni red letenja Croatia Airlinesa u 2023. godini u sklopu kojeg se uvodi nova sezonska linija Prag-Dubrovnik, a let je planiran  četvrtkom u razdoblju od 18. svibnja do sredine listopada 2023. godine.

Organizirana je i nagradna igra u kojoj je Croatia Airlines podijelila 2 povratne avio karte, a Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije je nagrađenom gospodinu Petru Vorišeku iz agencije Eso Travel uručila voucher za 6 noćenja za 2 osobe u jednom od dubrovačkih hotela.

U 2022. godini Dubrovačko-neretvansku županiju je posjetilo 37.570 turista iz Češke, a  ostvarili su 289.000 noćenja i nalaze se na 9. mjestu po broju ostvarenih noćenja.