Dubrovnik Flower Market

U organizaciji Turističke zajednice grada Dubrovnika u Dubrovniku je  u petak 31. ožujka, započela manifestacija  “Dubrovnik Flower Market” koja će trajati do nedjelje 2. travnja, a  koja nudi prigodni trodnevni program posvećen svijetu cvijeća  i vrtlarstva.

U sklopu ove manifestacije održava se već tradicionalni sajam i prodaja cvijeća od 31. ožujka do 1. travnja, u parku Luja Šoletića u Gružu od 7.30 do 16 sati. Ove godine na sajmu sudjeluju Vrtlar d.o.o., CZR Josipovac, Ankora d.o.o., Agrovrt Metković, OPG Bagić, OPG Mesić, OPG Meštrić, OPG Valent i OPG Varvir. Šetnjom kroz sajam cvijeća možete dobiti savjete i ideje o uređenju vlastitog biljnog kutka, vrta i okućnice.

Drugog dana manifestacije, u subotu 1. travnja,  u Parku Luja Šoletića od 10 do 12 sati organizirana je “Ambulanta za biljke” gdje će se svi posjetitelji moći posavjetovati o zdravlju i zaštiti biljaka sa stručnim djelatnicima iz Vrtlar d.o.o Zrinkom Kesić, dipl.ing.agr. – bilinogojstva, zaštita bilja, Tajanom Vulević, inžinjerkom poljoprivede – rasadničarstvo te Danijelom Kristić, inžinjerkom poljoprivrede – ratarstvo. Isti dan, u 18 sati u Prirodoslovnom muzeju Dubrovnik, organizirana je radionica „Cvjetni Uskrs” pod vodstvom Kristine Skvrce, , dugogodišnje cvjećarke i dipl. aranžerke interijera, koja će sve prisutne naučiti raditi gnijezda od pruća te kako koristiti lukovice kao uskrsnu dekoraciju na stolu. Radionica je samo za odrasle te je potrebno prijaviti se putem e-maila na kristina.skvrce@gmail.com .

Posljednjeg dana manifestacije, u nedjelju 2. travnja, organizirana je besplatna vođena tura kroz botanički vrt na otoku Lokrumu, uz stručno vodstvo Martine Sentić. Polazak brodom iz gradske luke je u 10 sati, a potrebno se prijaviti i rezervirati svoje mjesto na broj +385 99 611 2343. U slučaju lošeg vremena tura se neće održati.

Stradun uljepšava i Cvjetni foto kutak kojeg je izradio Vrtlar d.o.o..

Categories

Recipe sidebar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras vel iaculis mi. Donec volutpat viverra dolor vitae blandit. Donec a ullamcorper eros. Nunc a purus sed libero maximus aliquet. Ut eu cursus metus.

Šipčine 2
20000 Dubrovnik, Croatia

Tel:  +385 (0) 20 324 999
Fax:  +385 (0) 20 324 224
Email: info@visitdubrovnik.hr


OIB 72976166926
MB 097 89 90

O NAMA

HTZ Dubrovnik
Camping in Parks EU

© Turistička zajednica Dubrovačko-neretvarske županije, 2022. Sva prava podržana. Dizajn i izrada - Prospekt

×